Logo bredase singelloop

De stichting Bredase Singelloop organiseert voor alweer de 35e keer de aller leukste Businessrun van Nederland! Op 3 oktober 2021 verwachten zij weer duizenden deelnemers, en nog tien maal zo veel toeschouwers. En Sales Values mag zichzelf met trots sponsor noemen van dit sportieve event. Het toepasselijke motto luidt: De finish halen, dat doe je samen!

Het contact werd gelegd met Ramon Tax. Ramon is bestuurslid in de tak sponsoring van de AMGEN Bredase Singelloop. Hij vroeg ons of dat wij de documenten voor hun wilden ontwerpen welke naar de sponsors worden verzonden. Met veel enthousiasme zijn wij aan de slag gegaan om dit project prachtig vorm te geven. Hun sponsorboek is nu in een digitale omgeving, wat ruimte biedt om video materiaal in te voegen. Op die manier is het document niet alleen fraai om te zien, het geeft het ook een stukje dynamiek mee.

Sales Values vindt het belangrijk om maatschappelijk bij te dragen. Wij voelen ons aangetrokken tot de sportieve en verbindende waarde van de Singelloop voor heel Brabant. Daarnaast delen we belangrijke waardes: het leveren van kwaliteit, steeds willen innoveren en het brengen van een onderscheidend concept. En als écht Bosch bedrijf werken wij graag aan het uitbreiden van ons netwerk in het mooie en gezellige Breda.

Wil je meer weten over de Bredase Singelloop en de Businessrun? Bezoek dan hier hun website.
Bekijk hier onder vast de officiële aftermovie van de Bredase Singelloop in 2020.