De Quick-Scan is voor jou de perfecte manier om met ons kennis te maken. Aangenaam!

De Quick-Scan hebben wij ingevoerd als een eerste kennismaking met geïnteresseerden voor Slim Offreren. Voor ons heel fijn. Voor jou heel leerzaam.

Als jij niet bang bent voor kritiek, kun je ons je huidige (blanco) offerte toesturen. Wij beoordelen jouw offerte dan op taalgebruik, klantgerichtheid, ontwerp en overtuigingskracht. Vervolgens maken we een vervolgafspraak om de beoordeling met jou te bespreken. Jij krijgt dus snel en duidelijk advies over je manier van offreren en hoe je dit nog beter aan kunt pakken, al vanaf het moment dat je onze call verlaat.

Dit is een geheel vrijblijvend advies. Het verplicht je verder tot niets. Wij hanteren namelijk een No-Cure No-Pay beleid op de Quick-Scan. Als jij echt helemaal niets wijzer bent geworden van ons advies, wordt er ook niets in rekening gebracht.

Voor veel van onze voorafgaande klanten is de Quick-Scan toch de eye-opener geweest. Want ja, wees nou eerlijk; een offerte verbeteren is niet iets waar je zo snel aan denkt. Toch is het een extreem belangrijk moment in je salesproces. En bovendien; er is tig-jaren lang domweg overheen gekeken. Blijf jij achter in het verkopen van vroeger? Of ga je innoveren, en jezelf onderscheiden in de markt?

Start nu al met het verbeteren van je sales-proces, en meld je nu aan voor de Quick-Scan!