Onze collega Sjoerd is de ster in deze korte nieuwe video waarin hij uitlegt wat Slim Offreren precies inhoudt. Ben jij benieuwd hoe veel we voor jou kunnen betekenen? Doe dan nu de gratis Quick Scan!

Een efficiënter offerte-traject. Dat is wat je wil. Misschien heb je er nooit bij stil gestaan, of denk je; “Het gaat goed zo, waarom zou ik iets veranderen?” En dat begrijp ik helemaal. Maar ook als je niet per se naar een hogere conversie op zoek bent, is het erg nuttig slimmer te gaan offreren.

Mag ik je vragen: Zou je niet meer uniformiteit willen? Of die professionele uitstraling van je onderneming en website, ook terug willen laten komen bij het eerste en/of laatste contact wat je hebt met je potentiele klant? Jij en ik weten beide dat uniformiteit gelijk staat aan herkenbaarheid. En herkenbaarheid zorgt er weer voor dat je niet vergeten wordt. Het is dus van groot belang dat ook jouw offertes uitstralen wat jij je klanten mee wilt geven. Het moment dat jouw potentiele klant met 5 offertes in haar hand een keuze gaat maken, moet jij zelfverzekerd genoeg zijn dat er voor jou gekozen gaat worden. Jij wil niet concurreren op prijs, dus ben er zeker van dat dat niet het enige is wat de aandacht trekt in je offerte. Val op! Stop met de saaie platte witte a4’tjes en maak er wat moois van. Of nog beter: Laat Sales Values het moois maken!